Copyright

Dit blog is ontworpen, gebouwd en gevuld door Erwin Barendregt.

Creative Commons

Creative Commons De informatie die hier wordt vrijgegeven is bedoeld ter leering ende vermaeck. Mocht je bepaalde gegevens willen gebruiken op je eigen site, blog of forum, hou dan rekening met het onderstaande.
Hergebruik, geheel of gedeeltelijk, van items op dit blog valt onder de Creative Commons. Gegevens, teksten en inhoud mogen worden gedeeld, gedistribueerd en verzonden onder de volgende voorwaarden:
Creative Commons-BY Naamsvermelding:
Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is toegestaan op voorwaarde van het vermelden van de oorspronkelijke auteur: (www.)apoplife.nl;
Creative Commons-NC Niet-commercieel:
Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk en afgeleide werken is niet toegestaan voor commerciële doeleinden;
Creative Commons-ND Geen afgeleide werken:
Het kopiëren, distribueren, vertonen en uitvoeren van het werk is toegestaan, zolang het werk onveranderd blijft.

Indien er onduidelijkheden zijn, maak dan gebruik van het contactformulier (menu Contact).

Privacy

Zie de privacyverklaring..

Rechthebbenden

Bij de samenstelling van blog A Pop Life is getracht alle rechthebbenden te achterhalen. Mochten er gebruikers/lezers van A Pop Life zijn die onverhoopt toch menen de rechten te bezitten of kunnen aantonen dat de genoemde bron niet klopt, maak dan gebruik van het contactformulier (menu Contact).

Contact

Voor correcties, informatie, aanvullingen, afbeeldingen en overige zaken, maak dan gebruik van het contactformulier (menu Contact).