U.K. Subs

3½/5: Zeer vermakelijk concert van U.K. Subs, die in een uur door 25 nummers heenraasden. Top avond!

Fırat Tanış

4/5: Een mooie afsluiting van het concertjaar 2019. Een mooi verhaal van Fırat Tanış afgezet tegen prachtige liedjes die op hoog niveau werden uitgevoerd.

Sibel Can

1½/5: Slecht concert van de Turkse diva die haar Europese fans kwam aftroggelen met een ondermaatse show.

FKA Twigs

5/5: Een absoluut hoogtepunt van 2019 en een avond die ik nooit meer zal vergeten. FKA Twigs in Carré te Amsterdam. Indrukwekkend, ontroerend en bijzonder.

Altın Gün

2/5: Het was niet de avond van Altın Gün. Lusteloos, chagrijnig, de sfeer was niet goed. Jammer.

Underworld

4½/5: Ook in de Ziggo Dome blijft Underworld moeiteloos overeind. Een absolute topavond met een gedreven Underworld die perfect geluid koppelt aan een indrukwekkende lichtshow.

Taksim Trio

4/5: Verrassend goed concert van Taksim Trio, bestaand uit drie Turkse virtuozen. Veel Sezen Aksu!

Ibrahim Maalouf

4/5: Ibrahim Maalouf in een dolenthousiast Paradiso met een 11 koppige band op een verhoogd podium. Bij vlagen adembenemend mooi.

Sheila E

3½/5: Sheila E in Alkmaar… Een leuke avond in de Victorie. Sheila E had er zin in en het werd al snel een feestje. Maar, mijn hemel, wat is het gemis van Prince toch enorm!

Raphael Saadiq

3½/5: Raphael Saadiq in Paradiso: een leuke avond met een erg goede band en teveel gepraat.

New Order

4½/5: Eindelijk New Order! Your Silent Face, Subculture, Bizarre Love Triangle, Plastic en een werkelijk fenomenaal Tempation maakten dit een onvergetelijke avond.

North Sea Jazz Festival

4/5: Dag 3 van het leukste festival dat Nederland rijk is: North Sea Jazz. De dag van Jungle By Night, Poppy Ajudha, en Robbert Glasper (incl. Ledisi).

North Sea Jazz Festival

4/5: Dag 2 van het leukste festival dat Nederland rijk is: North Sea Jazz. De dag van My Baby, Mammal Hands en Macy Gray.

North Sea Jazz Festival

4/5: Dag 1 van het leukste festival dat Nederland rijk is: North Sea Jazz. De dag van Blood Orange, Joe Jackson en The Internet.

Cat Power

4½/5: Cat Power in topvorm in Paradiso. Prachtige verstilde muziek in een muisstille zaal gebracht door een ontspannen Cat Power, die de sterren van de hemel zong.