Nieuwe foto’s Prince & The Revolution Live 1986

Prince & The Revolution Live 17-08-1986 (1986, Arne van der Zande)

Prince & The Revolution Live 17-08-1986

Inleiding

Naar aanleiding van mijn komende concertbezoek aan The Revolution, deelde ik onlangs mijn inmiddels 2,5 jaar oude verhaal over het beste concert dat ik ooit bijwoonde in een klein aantal Facebook groepen. Leuk om te zien dat het opnieuw heeft geleid tot veel verkeer naar mijn blog en vele reacties. Eén van die reacties was van Arne van der Zande. Hij reageerde met een foto van het eerste concert van Prince & The Revolution in het Rotterdamse Ahoy (op 17 augustus 1986, één dag voor het concert dat ik zag).

Foto’s

Ik kende de betreffende foto niet. Arne vertelde dat hij meer foto’s had. Ik had ze allemaal nog nooit eerder gezien. Toen hij vroeg of iemand interesse had er iets mee te doen, stelde ik voor ze te publiceren. Arne reageerde enthousiast en heeft mij toestemming verleend voor het publiceren van de foto’s.

Voor al die mensen in Nederland die geen kaartje konden bemachtigen voor het concert van The Revolution vanavond in Paradiso te Amsterdam en alle andere liefhebbers, hierbij een aantal niet eerder gepubliceerde foto’s (althans, zover ik weet) van Prince & The Revolution live in Ahoy Rotterdam op 17 augustus 1986.

Klik op de foto’s voor een grotere en complete afbeelding.

Disclaimer

Ik wil hierbij nadrukkelijk vermelden dat het niet de bedoeling is deze verder te verspreiden. Hierbij meld ik dan ook dat er geen toestemming wordt verleend tot verdere uitbating, verspreiding en/of wijziging van de foto’s. Mocht er iemand zijn die een professionele afdruk wil hebben van één (of meerdere) van de bovenstaande foto’s, dan verwijs ik graag door naar de eigenaar van de foto’s. Hij is te bereiken via zijn Facebook profiel: Arne van der Zande.

4 reacties

Ga naar reactie formulier

  • Edgar Kruize op 10-02-2019 om 16:21
  • Reageer

  Nice! Sommige zijn in de loop der jaren wel gepubliceerd geweest. Stond hij toevallig naast George Bekker? Zelfde hoek.

  1. De fotograaf had ze wel op zijn persoonlijke Facebook pagina staan, dus wellicht zijn er een paar doorheen geglipt. Zitten een paar mooi bij! Veel plezier vanavond in Paradiso.

 1. Grappig, ik herken deze foto’s. Ik had in die tijd via een vriend van me afdrukken van deze foto’s.

  1. Veel mensen herkennen de foto’s. Zullen er toch veel van verkocht zijn destijds.

Complimenten/opmerkingen? Graag!