Altın Gün, 03-05-2019

Altin Gun - Gece - Paradiso - Header (facebook.com)

Concertgegevens

Artiest Altin Gün
Tournaam Gece (albumrelease show)
Datum 03-05-2019
Locatie Paradiso
Plaats Amsterdam

Beoordeling

Inmiddels alweer de vierde keer dat ik Altin Gün heb gezien en het blijft leuk. De combinatie van psychedelica, funk, (19)70’er jaren rock en Turkse volksmuziek blijft prima werken. Ook internationaal telt de band inmiddels mee met positieve recensies in Engeland en de VS.

Het concert was wat dansbaarder geworden. De band speelde vol overtuiging en het publiek was dol-enthousiast. Het enige dat echt te wensen overliet was het geluid. Met name de eerste helft van het concert was de zang soms nauwelijks hoorbaar. Maar dat was maar een kleine smet op de avond. De muziek was top, de sfeer was top en het gezelschap was top.

Aangezien de avond in het teken stond van de release van het nieuwe album Gece, signeerde de band naderhand de (nieuwe) cd/lp en posters.

Setlist

Yolcu / Tath Dile Güler Yüze / Kaymakamin Kizlari / Anlatman Derdimi / Kolbasti / Gelin Halayi / Leyla / Ervah-i Ezelden / Vay Dünya / Sofor Bey / Goca Dunya / Kirsehir’in Gülleri / Caney / Sad Olup Gülmedim / Cemalim / Köroglu Daglari / Seker Oglan

Encore:
Çiçekler Ekiliyor / Supurgesi Yoncadan 

Concertkaartje

Altin Gun 03-05-2019 (apoplife.nl)

2 reacties

  1. Heb het voor het eerst beluisterd. Best leuke muziek

    1. Mooi. Geniet ervan!

Complimenten/opmerkingen? Graag!