Lianne La Havas (door gastauteur Timur)

Update 24-07-2020: Timur is trots en vereerd te kunnen melden dat Lianne La Havas persoonlijk zijn verhaal op Instagram heeft geliked.

 

Onderstaand verhaal is geschreven door mijn 11 jarige zoon. Zijn grote idool is Lianne La Havas. Een paar dagen geleden kocht hij het nieuwste album en schreef er een verhaal over op zijn eigen blog Timur’s verhalen. Op 24 november 2019 plaatste hij Lianne La Havas’ What You Don’t Do nog op de eerste plaats van Timur’s top tien beste nummers aller tijden. Al op 5 augustus 2016 (!), toen hij 7 jaar oud was, schreef hij dat hij Lianne La Havas zo leuk vond (zie Mijn favoriete muziek, deel 2 (door gastauteur Timur)!

Mocht je dit een leuk verhaal vinden, bezoek dan alsjeblieft ook even het verhaal op zijn eigen site: Lianne La Havas door Timur’s verhalen. Is ook leuk voor zijn bezoekersaantallen. Alvast bedankt!


Hallo iedereen, leuk dat jullie er weer zijn en mijn nieuwste verhaal lezen. Mijn verhaal gaat over Lianne La Havas, een zangeres waar ik heel erg fan van ben. Zij heeft laatst een nieuw album uitgebracht en ik vind de liedjes echt super mooi. Voordat dit album uitkwam vond ik het album Blood het mooiste, alleen nu misschien het nieuwe album van Lianne La Havas. Aan het einde van het verhaal laat ik nog even horen welk liedje ik het mooist vind van alle albums die Lianne La Havas heeft uitgebracht. Als ik kan kiezen dan, want ik vind het echt allemaal belachelijk mooi.

Ik ga nu van elk album van Lianne La Havas alle liedjes opschrijven.

Is Your Love Big Enough?

Lianne La Havas - Is Your Love Big Enough? (genius.com)

Lianne La Havas – Is Your Love Big Enough?

 1. Don’t wake me up
 2. Is your love big enough?
 3. Lost & found
 4. Au cinéma
 5. No room for doubt
 6. Forget
 7. Age
 8. Elusive
 9. Everything everything
 10. Gone
 11. Tease me
 12. They could be wrong

Blood

Lianne La Havas - Blood (genius.com)

Lianne La Havas – Blood

 1. Unstoppable
 2. Green & gold
 3. What you don’t do
 4. Tokyo
 5. Wonderful
 6. Midnight
 7. Grow
 8. Ghost
 9. Never get enough
 10. Good goodbye

Hier dus het nieuwe album.

Lianne La Havas

Lianne La Havas - Lianne La Havas (genius.com)

Lianne La Havas – Lianne La Havas

 1. Bittersweet
 2. Read my mind
 3. Green papaya
 4. Can’t fight
 5. Paper thin
 6. Out of your mind
 7. Weird fishes
 8. Please don’t make me cry
 9. Seven times
 10. Courage
 11. Sour flower
 12. Bittersweet

Zo, dit waren alle liedjes, dus als je niets te doen hebt in deze corona tijden kun je deze liedjes lekker luisteren. Ik zou het wel leuk vinden als jullie je eigen top 3 sturen van al deze liedjes in de reacties.

En natuurlijk, toen ik wist dat er een nieuw album was van Lianne La Havas heb ik de cd gelijk gekocht (zelfs eerder dan mijn vader). Dus ja, ik heb gelukkig weer alle cd’s van haar, want Blood en Is Your Love Big Enough? had ik al lang al, dus laat ik nu even zien dat ik de cd alweer heb.

Timur heeft de Lianne La Havas cd gekocht (timursverhalen.wordpress.com)

Ik die een foto maak van mijn cd van het nieuwste album van Lianne La Havas

En we zijn helaas alweer bij het einde van het verhaal gekomen. Nou ja, niet helemaal, want nu komen nog de lijstjes met welk liedje ik het leukste vind van elk album. En ja, ik heb kunnen kiezen. Ik vond het wel heel lastig. Daarom heb ik gekozen dat ik van elk album een top 3 maak, en dat was al moeilijk, want ik vind elk liedje eigenlijk gewoon super leuk, maar hier komen de lijstjes.

Beste 3 nummers van Is Your Love Big Enough?

 1. Au cinéma
 2. Forget
 3. Lost & found

Beste 3 nummers van Blood

 1. Good goodbye
 2. Tokyo
 3. Green & gold

Beste 3 nummers van Lianne La Havas

 1. Can’t fight
 2. Bittersweet
 3. Green papaya

Ik hoop heel erg dat ik Lianne La Havas een keer live kan zien.

Dit was mijn geweldige verhaal over Lianne La Havas!


Mocht je dit een leuk verhaal vinden, bezoek dan alsjeblieft ook even het verhaal op zijn eigen site: Lianne La Havas door Timur’s verhalen. Is ook leuk voor zijn bezoekersaantallen. Alvast bedankt!

1 reactie

  • Lianne La Havas op 24-07-2020 om 02:35
  • Reageer

  Lianne La Havas - Instagram 24-07-2020 (apoplife.nl)

Complimenten/opmerkingen? Graag!