Mijn favoriete muziek, deel 2 (door gastauteur Timur)

Timur tekening North Sea Jazz Festival (apoplife.nl)

Geschreven door mijn zoon, die destijds 7 jaar oud was.

North Sea Jazz

North Sea Jazz Festival vond ik half leuk, half saai. Rachid vond het leuk. Erwin vond het ook leuk en Zuhal vond het ook leuk. Oh trouwens, ik vond het half leuk, half saai, omdat ik meeging voor Pharrell en dat was dood slecht, maar het half leuke was dat Buddy Guy heel erg leuk was en verstoppertje was ook leuk.

Nirvana

Nirvana, een herinnering van toen ik 3 jaar oud was. Ik ging met papa naar Middenwaard en daar was een heel erg leuke muziek winkel en die had ook een naam en de naam is Free Record Shop en daar hebben we deze CD gekocht.

Battles

Battles, een herinnering van 234567 jaar en ik vind het een heel erg leuke groep.

Kraftwerk - The Robots (nightflight.com)

Kraftwerk – The Robots

Kraftwerk

Kraftwerk vind ik een heel erg leuke groep en The Robots vind ik een heel erg leuk liedje.

Outkast

Outkast, dit is een groep en Roses is een heel erg leuk liedje, die papa anderhalf jaar in de auto had als CD.

John Denver

John Denver, deze meneer was als CD ergens en oma Lenie werd daar begraven.

James Brown

Feel Good dit is een liedje en ik vind dit liedje een heel erg leuk liedje.

Lianne La Havas

Lianne La Havas dit liedje vind ik een leuk liedje.

Amy Winehouse - Back To Black (sputnikmusic.com)

Amy Winehouse – Back To Black

Amy Winehouse

Amy Winehouse vind ik een heel erg leuk liedje.

Mark Ronson

Mark Ronson dit vind ik een heel erg leuk liedje en ik heb mijn vader dit liedje aangeleerd.

Starset

Starset dit vind ik een heel erg leuk liedje en Jeffrey, mijn op een na beste vriendje, van school, die vind het ook een leuk liedje.

Ice Age

Er is een liedje in de film Ice Age en dat liedje vind ik een heel erg leuk liedje.

Ice Age I (subscene.com)

Ice Age I

17 reacties

Ga naar reactie formulier

 1. ‘Dood slecht’… 😆

  • A Pop Life (Erwin Barendregt) op 05-08-2016 om 17:49
  • Reageer

  🙂

  • Andre van Alphen op 05-08-2016 om 19:24
  • Reageer

  Hey Timur, mooi verhaal weer. Ik ben het met je eens over Pharrells. Ik heb hem twee jaar geleden gezien en vorig jaar op Pinkpop. Het was heel slecht dus dit jaar heb ik hem maar over geslagen. Maar ja dat heb je wel eens op een festival. Gelukkig is er altijd wel iets leuks te doen. Ik vond het tof jullie even te ontmoeten daar. Verder heb je een prima muzieksmaak. Ik ken ze bijna allemaal en vind ze goed. Ice Age ken ik niet maar ga is straks wel even luisteren. Dank voor je mooie post. Greet Andre

  1. Nou Andre, Ice Age is geen liedje, maar een film, maar er zit wel een klein liedje in de film en dat liedje vind ik een leuk liedje, maar misschien kan je op Spotify wel Ice Age typen en heel misschien kan je dan dat liedje luisteren.
   Van Timur Barendregt Ates

    • Andre van Alphen op 06-08-2016 om 11:01
    • Reageer

    Hi Timur, ik heb hem gevonden denk ik. Send me on my way van Rusted Root. Ik krijg hem nu al niet meer uit mijn hoofd. Maar het zal vast wel de verkeerde zijn 😉 Gebeurt me wel vaker. Dank voor de tip!

    1. Het is het goede liedje en graag gedaan!

  2. Thx, Andre!

  • Jochem Stricker op 05-08-2016 om 23:47
  • Reageer

  Timur, je hebt wel verstand van zaken. Leuk stuk, ik heb ervan genoten. En je hebt toen je drie was een hele gave CD gekocht. Respect 😉

  1. Thx, Jochem! Timur ligt nu in bed, maar zal morgen wel zelf reageren!

  2. Nou leuk, dank je wel!

  • Zuhal op 06-08-2016 om 22:23
  • Reageer

  Superleuk Timur om te lezen en ook leuk om stukjes van de muziek te horen ??
  Ik ben heel trots op je! ❤

  1. Dat vind ik heel erg aardig. Dank je wel, mama!

  • Kees de Jong op 06-08-2016 om 23:06
  • Reageer

  Goed en enthousiast verhaal, Timur. Battles ga ik eens beluisteren. Bedankt voor de tip. Hopelijk krijgen we nog meer tips van je..

  1. Dank je wel dat je het zo leuk vindt en ik zal proberen nog meer tips te geven!

  2. Thx, Kees!

  • Menzo Barendregt op 07-08-2016 om 16:31
  • Reageer

  Hoi Timur, je zet me wel aan het werk. De meeste muziek, die je noemt ken ik helemaal niet. Ik vind het heel leuk om te zien, dat je van muziek houdt en een eigen mening hebt!

  1. Ken je echt niks van mijn muziek? En dank je wel!

Complimenten/opmerkingen? Graag!