Timur’s 10 beste nummers aller tijden (door gastauteur Timur)

Hallo ik ga weer is een verhaal schrijven en dit verhaal gaat over mijn 10 beste nummers aller tijden. Nu vraag je je misschien af hoe kom je daar nou bij?

Nou, ik was met papa en mama naar het strand en ik vroeg aan papa of hij al een verhaal had geschreven over zijn lievelingsliedjes. Toen zei hij nee. Toen zei ik waarom ga je dat dan niet doen?. Daarna zei ik ik kan het dan ook doen, dus toen gingen we dat doen.

Toen we in de auto zaten toen dacht ik opeens dat het handiger is om te zeggen dat je van elke muzikant maar een liedje mocht doen, want het was best waarschijnlijk dat hij dan tien nummers van Prince zou doen.

En ik zei tegen papa dat we dan gaan zorgen dat zijn verhaal van de tien beste nummers ook bij mijn verhaal van de tien beste nummers komt. En dat doen we ook bij papa, dus dan is het zo dat mijn verhaal ook bij het verhaal van papa komt. Hier onder deze lange tekst over een ding staan mijn beste nummers en in een andere tekst van vandaag staan die van mijn vader.

Doei, veel plezier met lezen over de tien beste nummers aller tijden. Groetjes Timur.

 

1. Sufjan Stevens – Chicago

Sufjan Stevens - Chicago

2. Amy Winehouse – Tears Dry On Their Own

Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own

3. Outkast – Roses

Outkast - Roses

4. Lianne La Havas – What You Don’t Do

Lianne La Havas - What You Don't Do

5. Bruce Springsteen – Iceman

Bruce Springsteen - Iceman

6. David Bowie – Space Oddity 79

David Bowie - Space Oddity '79

7. Volkan Konak – Tas Altinda Karinca (Yayla Havasi)

Volkan Konak

8. Doe Maar  – Smoorverliefd

Doe Maar - Smoorverliefd

9. Charlie Puth – We Don’t Talk Anymore

Charlie Puth - We Don't Talk Anymore

10. Prince – Controversy

Prince - Controversy

 

Dit artikel is oorspronkelijk verschenen op Timur’s verhalen.

Complimenten/opmerkingen? Graag!