Mijn favoriete muziek (door gastauteur Timur)

Timur schrijf boekje (apoplife.nl)

Timur schrijf boekje

Geschreven door mijn zoon, die destijds 7 jaar oud was.

A Pop Life/Pop-Eye

Ik weet heel veel over A Pop Life mijn vader weet al helemaal veel over A Pop Life en Pop-Eye is ook een heel erg leuke winkel en er is reuze-veel muziek en Pop-Eye is groot en er zijn veel plaatjes en er zijn heel erg aardige meneren. en A Pop Life is een mooie blog.  En A Pop Life mijn vader heeft een A Pop Life website. Bij Pop-Eye is ook een spiegel, die is vet cool, van Pop-Eye natuurlijk. En A Pop Life heeft papa gemaakt en bij Pop-Eye is ook een slot en ik ga daar altijd op zoek naar die sleutel. En A Pop Life is te gek, maar omdat het boek A Pop Life heet betekent het niet dat alles over de website A Pop Life en Pop-Eye gaat, maar het gaat over muziek en ik heb zo veel om te beginnen, maar ik begin bij Doe Maar.

Doe Maar

Doe Maar - Ziggo Dome - 32 jaar later

Doe Maar – 32 jaar later

Vorige week zaterdag: ik ging naar een restaurant; ik ging roti kip eten en mijn broer Rachid ging dat ook eten en papa ging dat ook al eten, maar wat wel heel jammer was, was dat mama niet mee wilde naar het eerste concert van mijn leven. Daar gingen we naar de band Doe Maar, het was wel heel erg hard van geluid. Doe Maar was heel erg hard. Doe Maar was heel erg leuk. En Doe Maar was zooo leuk dat ik bijna moest huilen. Mijn broer Rachid vond het eten ook heel erg lekker en papa heeft dat eten ook al gegeten en hij vond het ook al zooo lekker.

Time of dying

Time of dying (van Three Days Grace) vond en vind ik een heel erg leuk lied en ik heb dit lied als eerst gehoord toen ik 5 was en dat is twee jaar geleden en ik heb het als eerste gekeken op youtube en op yoetube was er een dino filmpje van Platvoet. Rock en Roll en dat vind ik leuk.

Time has come

Time has come (Us v Them, LCD Soundsystem) is een heeeeeel erg leuk lied want het is rock. Ooh, goeie tip: je kan Spotify downloaden.

Bruce Springsteen

Bruce Springsteen vind ik een vet leuk liedje, maar mijn broer vind dit liedje al helemaal vet leuk en papa vind dit ook heel erg leuk en mama vind dat ook heel erg leuk en ik, Timur natuurlijk, vind het ook een leuk liedje.

Prince

Prince is een heel erg leuk lied je, mama vind het ook leuk en Rachid vind het ook leuk en ik, Timur, vind het ook heel erg leuk, maar papa vind het al helemaal leuk.

Tiger man Elvis Presley

Tiger man Elvis Presley

Tiger man – Elvis Presley

Tiger man van Elvis Presley: papa vind het een leuk lied je en Rachid vind het een leuk lied je en mama vind het niet een leuk lied je, maar ik, Timur natuurlijk, vind dat liedje al helemaal een leuk liedje.

Monster

Monster (Awake van Skillet): ik vind dit lied leuk omdat het lied rock is en papa vind het liedje niet leuk en Rachid vind het niet zo leuk en mama vind het lied je ook al niet leuk, maar ik, Timur natuurlijk, vind het liedje wel leuk.

Star Wars: General Grievous (thesnakepit.deviantart.com)

Star Wars: General Grievous

Star Wars

Star Wars (Meco): niet alleen het liedje van Star Wars is leuk maar ook de film en vroeger ging ik met Rachid dansen op deze muziek en dat was nou écht leuk.

 

 

David Bowie

David Bowie vind ik een leuk liedje en papa ook en Rachid ook en mama ook en ik, Timur natuurlijk, ook.

Timur Klaar voor Doe Maar, 18-06-2016 (apoplife.nl)

Timur Klaar voor Doe Maar, 18-06-2016

20 reacties

Ga naar reactie formulier

  • Zuhal op 01-07-2016 om 18:31
  • Reageer

  Wat heb je toch leuke stukjes geschreven !
  Ja mama ging niet mee naar het eerste concert van je leven, daar had ik wel spijt van.
  Ben heel trots op je !!

   • Timur Barendregt Ates op 31-07-2016 om 12:06
   • Reageer

   Dat vind ik heel erg leuk

  1. Dat vind ik super leuk lieve mama

 1. De beste recensie van een concert ooit:
  ‘En Doe Maar was zooo leuk dat ik bijna moest huilen.’…

   • Tamara Rook op 19-08-2016 om 06:52
   • Reageer

   Ahhhh wat lief. Het was ook een goed concert.

   1. Dankjewel!

  • A Pop Life (Erwin Barendregt) op 01-07-2016 om 20:04
  • Reageer

  Ja, goed hè?

  • Menzo Barendregt op 01-07-2016 om 23:01
  • Reageer

  Leuk om dit allemaal te lezen Timur !!

  1. Dank je wel, lieve opa. En dank je wel voor The Good Dinosaur film!

  • Yvon Jonckbloedt op 01-07-2016 om 23:08
  • Reageer

  Heel goed geschreven Timur. Wat ik leuk vind dat je al een eigen mening hebt over muziek die je zelf leuk vind en de rest niet, dat is heel belangrijk.

  1. Nou, dank je wel!

  • Andre van Alphen op 01-07-2016 om 23:47
  • Reageer

  Stoer man, je hebt al net zo’n goede smaak als je vader

  1. Dat vind ik heel erg aardig!

 2. Masallah

  • Kees de Jong op 02-07-2016 om 13:38
  • Reageer

  Goede smaak. Zelfs je voorkeur voor Doe Maar kan ik volgen. Prince snap ik niet zo goed, maar volgens de kenners een goede en baanbrekende artiest. Hij kan wel goed gitaarspelen.
  Uitstekende en leuke tekst. Bedankt.

  1. Dank je wel!

  • Marije de Graaf op 02-07-2016 om 13:50
  • Reageer

  Timur! Wat ben jij een coole gast zeg ✌
  Heb je je eerste concert gehad, kun je er zo’n prachtig verhaal over schrijven. Respect!
  Hoop dat je nog veel concerten gaat bezoeken in je leven (net zoveel als papa??)

  1. Net zo veel als papa gaat niet lukken, denk ik.

  • Jan-Bert Primowees op 03-07-2016 om 18:36
  • Reageer

  Timur,

  Je hebt een goede muziek smaak. Gaaf dat je naar Doe Maar bent geweest, toch één van de beste Nederlandstalige bands. Je zal hoe ouder je wordt steeds meer muziek gaan ontdekken dat blijft gewoon leuk. Misschien dat je meer concerten gaat zien dan je vader, je weet nooit. Je bent in ieder geval vroeg genoeg begonnen met het bezoeken van concerten.

  1. Nou, dank je wel. Ik zal proberen papa in te halen!

Complimenten/opmerkingen? Graag!